Speelhallen van Amsterdam: gokken in geschiedenis

0
47944

Over laatst bezocht ik de prachtige stad Amsterdam. Eindelijk kon ik een kinderdroom waarmaken. Ik had de stad al enkele malen bezocht in het verleden, maar kon toen enkel shoppen en aan sightseeing doen. Ditmaal bezocht ik de speelhallen van Amsterdam.

De speelhallen zijn te vinden op het Rembrandtplein in het hart van Amsterdam. Ze zijn makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of je kan met de wagen komen; de speelhallen beschikken over parking voor zijn bezoekers.

De moderne architectuur springt uit zijn historische omgeving. De speelhallen kunnen reeds op een 40-jarig bestaan terugblikken. Ze werden opgericht geopend in 1975 op een andere locatie in Amsterdam. In 1998 trok de speelhal Amsterdam naar zijn huidige plek, in het hartje van Amsterdam.

Op verschillende vloeren worden verschillende soorten kansspelen aangeboden. Van Klassiekers tot exclusieve bijzonderheden. Roulette, Blackjack en poker worden uiteraard aangeboden. Bovendien beschikken de speelhallen over 350 speelautomaten die een variëteit aan alternatieve spellen aanbieden. Hier kan je altijd verscheidene jackpots mee winnen Een bijzonderheid is de Amsterdam jackpot. Deze is altijd zo’n 500.000 euro waard en kan je dagelijks winnen. Mijn favoriet spel is poker, ik prefereer spellen waar strategie voor nodig is om te winnen.
De speelhallen van Amsterdam is de nummer 1 in Nederland, zeker wanneer men over poker spreekt. Dagelijks worden er grote tornooien gehouden waar ontelbaar mensen uit gans Nederland aan meedoen. Daarom is het best dat je vooraf toegangskaarten reserveert.

Trouwe klanten kunnen een Player Card aanschaffen. Deze beidt verschillende voordelen aan, bijvoorbeeld een verminderde toegangsprijs. Ik heb mezelf er één aangeschaft.
Het was een geweldige ervaring en ik kon met mijn gemaakte geld de reis en de overnachting in Amsterdam financieren. Een betere trip kan ik me niet inbeelden!

Wil je meer artikelen ontvangen? Geef dan je email op!

Naam

Email